Om Oss

Namnlös

Välkommen till ”Loreley Hud & Fotvård”, Jag är Medicinsk Fotvårdsterapeut och  Ekologisk Hudvårdsterapeut och erbjuder behandlingar anpassade efter ditt unika behov.

Som Fotvårdsterapeut rekommenderar att en regelbunden fotvård ökar det allmänna välbefinnandet och förebygger många fotvårdsproblem. Så var rädd om dina fötter – Jag hjälper dig att ge dem omsorg dem förtjänar!

Jag tycker oerhört mycket om mitt yrke och skulle vilja beskriva mig själv som en eldsjäl. Det är fantastiskt att jobba med ett yrke som aldrig slutar att utvecklas, det finns alltid något nytt att lära  sig från varje kund.

Jag började mitt intresse för naturlig hudvård när jag  var yngre. Jag tror det var mitt bästa val, att tillverka dem  gav mig glädje och stolthet att få en produkt som fungerar bra, billig och helt naturligt. När jag använder dem varje morgon, jag känner att naturen kommer in i huden och väcka mina sinnen med sin doft. Ekologisk kroppsbehandling är det nya alternativet att gå tillbaka i tiden och använda naturen för skönhet. De flesta produkter på marknaden är gjorda med många kemikalier och konservering, som skadar vår hud utan att vi märker det, vi känner helt enkelt att vår hud är torr utan att veta varför.

Jag har min eget natur produkter, Loreley NaturDerm som jag erbjuder till Er som en alternativ till den traditionella kosmetikan. Jag erbjuder naturkosmetika som är välgörande för både kropp och själ, ett sätt att njuta av naturlig lyx. Tillverkningen baseras på örter, bivax och eteriska oljor. Ekologiskt odlade, kallpressade och vitaminrika vegetabiliska oljor och fetter. Råvarorna är noga utvalda för att vara bra både för huden och miljön.

Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver. ”Loreley Hud &  Fotvård” fokuserar på att erbjuda dig en noggrann och  högkvalitativ service och nöja kunder – Jag kommer att göra allt jag kan för att motsvara dina förväntningar.

Kommentera